Publicaties‎ > ‎

Auditrapport - Inspectieverslag

Auditrapport

Om de drie jaar wordt elk CGG in Vlaanderen grondig doorgelicht door een Audit-team van het Agentschap Inspectie Welzijn, Volksgezondheid en Gezin (Vlaamse overheid), hier vindt U het definitieve rapport naar aanleiding van de audit die in maart 2010 plaatsvond. Voor verdere toelichting bij dit rapport kunt U steeds contact opnemen met de directie van het CGG.


Inspectieverslag 2017

Op 23.11.17 werd de vestiging "Langestraat" (doelgroep volwassenen) van het CGG NWVL geïnspecteerd door het Agentschap Zorginspectie.
Nadat we konden reageren op het ontwerprapport en nadat alle reacties uit de sector werden verwerkt door het Agentschap, kunnen we  nu het definitieve rapport voor CGG NWVL publiceren.
De rapporten mbt. alle CGG in Vlaanderen, samen met het opgemaakte beleidsrapport worden gepubliceerd op de website van het Agentschap Zorginspectie.
Indien u vragen hebt of verduidelijkingen wenst bij het rapport kunt u steeds contact opnemen met de directie van CGG NWVL; Filip Desmit (filip.desmit@cgg.be), dir. zorgverlening of met Frank Schillewaert (frank.schillewaert@cgg.be) Alg. Dir.,ook bereikbaar via tlnr. 050 342424.